Begeleiding

Voor kinderen is het soms lastig om in het dagelijks leven om te gaan met de problemen, emoties en gevoelens die ze ervaren. Dan is het fijn dat er iemand naast hen komt staan. Iemand die luistert. Iemand die hen op een positieve manier begeleidt op weg naar een verbetering.

Begeleiding bij leer- en gedragsproblemen

Wanneer je zoon of dochter ADHD, een vorm van autisme of leerproblemen heeft, is het leven niet altijd vanzelfsprekend. Thuis, op school, op de sportclub: je kind krijgt te maken met lastige situaties. Hoe ga je om met mensen die je niet goed begrijpen, hoe voorkom je woede-uitbarstingen? En hoe zorg je ervoor dat je jouw kind zich ondanks die problemen toch happy voelt?

Behandeling of begeleiding?

Om je kind hierin te coachen en te ondersteunen, bieden we je begeleiding. Zo helpen we je zoon of dochter stap voor stap op weg naar verbetering. Begeleiding is anders dan behandeling. Een behandeling kent een duidelijk begin- en eindpunt. Bij begeleiding bieden we een tijdje extra ondersteuning. Dit doen we door middel van oplossingsgerichte gesprekken en coaching.

Stap voor stap

In zo’n gesprek kijken we met jouw kind naar wat minder goed gaat, en wat wél goed gaat. Het vergroten van het zelfvertrouwen en het geloof in eigen kunnen staat centraal in onze aanpak. En we gaan op zoek naar wat jouw zoon of dochter nodig heeft om zichzelf beter te voelen. Als het in het belang van je kind is, stemmen we dit ook af met school.

Zolang het nodig is

Soms merk je na een paar gesprekken al dat het beter gaat. Soms heeft je zoon of dochter voor langere tijd begeleiding van Isemar nodig. Goed om te weten dat Isemar naast je staat, zolang dat nodig is.

Meer weten over de begeleiding van Isemar

Bel ons op 06 40 71 49 48.

Of vul het formulier in, we nemen snel contact met je op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.