Opvoedingsondersteuning

Heb je als ouder een extra uitdaging bij de opvoeding van je kind? Bijvoorbeeld omdat je zoon of dochter zich anders ontwikkeld door ADHD, hoogbegaafdheid of autisme? Dan is het fijn om inzicht te krijgen in waar je kind tegenaan loopt. En hoe jij jouw kind daarbij kunt begeleiden.   

Opvoeden is niet makkelijk. Zeker wanneer je kind zich anders dan ‘gemiddeld’ ontwikkelt. Hoe geef je een kind de juiste aandacht; hoe kun je met lastige situaties omgaan? Wij bieden je praktische tips en adviezen waarmee je voor een positieve verandering zorgt. Hierdoor voel jij jezelf zekerder en rustiger en bied je jouw kind de juiste ondersteuning.   

We doen het samen

Als ouder ken jij jouw kind als geen ander. Het beste opvoedadvies ontstaat wanneer jouw verhaal en onze deskundigheid samenkomen. Wat zijn lastige situaties, wat gebeurt er dan en hoe zou je het anders willen? In een gesprek onderzoeken we waar jij tegenaan loopt. Goed om te weten dat je bij ons open kunt zijn over de problemen die jij ervaart.

Praktische adviezen

Aan de hand van een gesprek geven je praktische adviezen en tips om anders met gedrag van je kind om te gaan. Uiteraard kijken we in een tweede gesprek of het heeft gewerkt. 

Meer weten over de opvoedondersteuning van Isemar?

Bel ons op 06 40 71 49 48.

Of vul het formulier in, we nemen snel contact met je op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.